Opinie, forum, księga gości

Znaleziono 392 wpisów w Księdzie Gości.

Autor: Aneta i Piotrek szyduo@o2.pl
Data: 2007-08-14 14:08:28
Wesele mieliśmy kilka dni temu, ale wciąż nie możemy się otrząsnąć z wrażenia. Red Combo sprawili, że nie miało ono nic wspólnego z typową biesiadą, a nabrało kształtu wspaniałego bankietu. Bardzo szeroki repertuar sprawił, że każdy z gości znalazł coś dla siebie i nikogo nie trzeba było wyciągać na parkiet przy pomocy haka holowniczego. Szkoda nam tylko, że to już za nami - pomijając stres związany z przygotowaniami, to była najwspanialsza impreza na jakiej byliśmy w życiu. Ogromny wkład miał właśnie zespół, który z czystym sumieniem możemy polecić każdemu wymagającemu od swojego wesela czegoś więcej. Wielkie dzięki za niespodziankę jaką dla nas przygotowaliście, mianowicie U2 - "One" POZDRAWIAMY I DO ZOBACZENIA W TOPORNI :) P.S. Kilkoro naszych znajomych już ustawia się w kolejce do Was i uzależnia datę swojego ślubu od Waszego kalendarza.
Autor: Agnieszka i Jakub domabi@gazeta.pl
Data: 2007-08-13 15:08:14
Zespół grał na naszym weselu pod koniec maja. Byliśmy też na 3 innych weselach, gdzie grali i na wszystkich bawiliśmy się znakomicie. Najbardziej podoba nam się to, że mają tak szeroki repertuar i wykonują niektóre kawałki lepiej niż w oryginale. Polecamy!
Autor: KASIA i JAREK 21,07,2007
Data: 2007-07-23 16:07:24
Chcemy podziękowac za zaje..ste granie na naszym weselu i poprawinach!Ciągle otrzymujemy sms'y od naszych gości weselnych, że się super bawili! Ekipa z RC jest najbardziej profesionalną grupą, która może zapewnic wszystkim niepowtarzalną zabawę. Jesli się zamawia Zespół RC to mozna zamówic tylko 2 dania i full napojów do picia( bo nikt nie siedzi za stołami:)tylko wszyscy szaleją na parkiecie. Wachającym się POLECAMY a Ekipę - POZDRAWIAMY!!!!
Autor: Agnieszka i Szymon z Radomia disorder@wp.pl
Data: 2007-06-29 20:06:21
Dziękujemy Wam serdecznie za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela! :) Było super! Każdy gatunek muzyki zagrany przez Was podrywał do tańca! Już dawno nie widzieliśmy tak wszechstronnie uzdolnionej kapeli! :) To nie tylko nasza opinia, ale również wszystkich naszych gości, którzy bawili się z nami tej pamiętnej nocy 23.06.2007. Gitarowe solówki po prostu powalają na kolana! :) Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy Was gorąco!!!
Autor: Mirek
Data: 2007-06-25 09:06:28
Wspaniały występ. Mieszkańcy Kadzidła nie mogą się doczekac kolejnego pokazu. Dziękuję i Pozdrawiam.
Autor: Matys
Data: 2007-06-10 21:06:22
Festyn Rodzinny na os.Golebiow bardzo bardzo udany. Bardzo dobre brzmienie, profesjonalny vocal, gitara. Muzyka zachęcała ludzi do wspanialej zabawy co zreszta było widac. Moje gratulacje!!!!
Autor: Piotrek i Ilona z Częstochowy piotr@sitkowski.pl
Data: 2007-06-10 09:06:52
przepraszamy, że tak późno ;-) dopiero skończyliśmy omawiac z żoną wrażenia po weselu. Nie jesteśmy w stanie słowami opisac wrażenia gości z poziomu zabawy jaką serwuje Red Combo! Agnieszka, Tomek, Emil, Darek - serdecze pozdrowienia! Aga - wracaj do zdrowia! Oczarowaliście - mało powiedziane - ZAczarowaliście gości - KAŻDEMU POLECAMY IMPREZĘ PRZY TAKIEJ OPRAWIE MUZYCZEJ- stawiam flaszkę temu, kto po imprezie będzie miał złe zdanie o tym zespole !!! Serio !
Autor: Olga i Maciek (Kraków) olgas2@wp.pl
Data: 2007-05-14 10:05:41
Dziękujemy za fantastyczną oprawę muzyczną naszego wesela. Jesteście najcudowniejszym zespołem na świecie!!!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!! :)
Autor: Jakub i Ania krysiewicz@gmail.com
Data: 2007-05-05 21:05:41
Dzięki za rewelacyjną oprawę naszego wesela. Graliście świetnie i trafiliście w gusta młodzieży i trochę starszych :) Dzięki za wspólną grę i otwartość na nas. Oby tak dalej. Gorąco polecamy!!! RED COMBO rządzi i tyle!!!
Autor: Ela (Kraków)
Data: 2007-05-03 11:05:09
Jako osoba organizująca wesele polecam każdemu zespół Red Combo - Wasi goście na pewno będą zadowoleni (również młoda para, która na naszym weselu bawiła się do konca imprezy)!!!
Przy muzyce Red Combo bawią się świetnie i starzy i młodzi.
Autor: Marcin Fiedziukiewicz
Data: 2007-05-03 10:05:12
Chociaz wesele mielismy 21 kwietnia, dopiero teraz ochlonelismy :o)))
Red Combo nas zaskoczyli... bardzo pozytywnie.
Mozna pisac, ze nie proznuja, ze graja dlugie sety, ze pieknie graja i spiewaja piekniej jeszcze, ze do bialego rana, ze goscie sa nimi zachwyceni...
ale wydaje mi sie, ze wystarczy napisac, ze to PROFESJONALISCI w najlepszym wydaniu, a przede wszystkim z wielka klasa
pozdrawiamy i do zobaczenia/usluszenia (bo mamy nadzieje, ze nasi znajomi jak obiecali zaprosza Red Combo w czerwcu 2008 na swoje wesele)
Autor: Marcin martinxman@hotmail.com
Data: 2007-04-29 22:04:59
BOMBA naprawde duzo slyszalem zespolow grajacych w tym stylu ale wy jestescie najlepsi Pozdrawiam serdeczne z zaoceanu Ps czy jest mozliwosc kupienia waszego CD??
Autor: maja
Data: 2007-04-24 15:04:40
super gracie tak dalej
Data: 2007-04-15 23:04:53
Dziękujemy gorąco za uświetnienie naszego dnia wspaniałą muzyką!
Dziękujemy za piosenki dla "Starszej Gwardii" a także za te z PAZUREM dla młodzieży ;) Te były zagrane REWELACYJNIE!!!!
Pozdrawiamy serdecznie
Kasia i Konrad
Autor: Red Combo redcombo@redcombo.pl
Data: 2007-04-07 14:04:41
Wszystkim odwiedzającym tę stronę życzymy zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych.
Autor: Matys
Data: 2007-02-11 19:02:58
Zespolik bardzo bardzo fajny... aby tak dalej
Autor: Red Combo redcombo@redcombo.pl
Data: 2007-02-06 16:02:16
Witam maturzystów. Dziękujemy za miłe słowa i cenne uwagi odnośnie strony. Jest duża rozbieżność gustów wśród naszych klientów, gdyż gramy bardzo różne imprezy. To, co na jednej jest fajne, na innej może być nie do przyjęcia. Dlatego strona bardziej pokazuje (w okrojonym stopniu) możliwości zespołu, niż jest ofertą na dany typ imprezy. Nie da się jednocześnie trafić w gust młodzieży na studniówkę, młodej pary na wesele, organizatora koncertu, festynu czy eventu. Dlatego wypisaliśmy repertuar, jaki możemy zagrać, w zależności od potrzeb. Nasze demo nie było nagrywane w studiu i wiemy, że nie jest rewelacyjne. Instrumenty, jakich używamy, też są trudne do nagrania. Na żywo jak słyszeliście, brzmimy nieporównywalnie lepiej, mimo ogromnej, trudnej do nagłośnienia sali, na jakiej była studniówka. Gorzej by było, gdybyśmy na demo brzmieli lepiej niż na żywo. Pozdrawiam
Autor: maturzyści LO Prus Skierniewice
Data: 2007-02-05 21:02:14
Dzięki za oprawę studniówki. Było bardzo fajnie. Zespół ma bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy, co jest bardzo fajne. Różnorodny repertuar, możliowść śpiewania i grania na scenie razem z nimi. Mało typowych besiadowych i discopolowych kawałków było - super. Natomiast radzilibyśmy zatroszczyć się bardziej o stronę internetową, nasze pierwsze wrażenia nie były zbyt dobre.
Autor: Dorota dorotawalc@gmail.com
Data: 2007-01-31 19:01:40
Gorąco polecamy ten zespół. Ludzie odpowiedzialni i kompetentni. Mają ogromny repertuar. Grają naprawdę dobrze. Wesele było bardzo udane. Wszyscy goście byli zachwyceni. Polecamy! A zespołowi życzymy: trzymajcie tak dalej! Dorota i Volker
Autor: dzika 324ewes
Data: 2007-01-14 17:01:24
Jest to bardzo fajny zespół który polecam.Muzyka jest ok.
Autor: karolina
Data: 2007-01-12 18:01:09
zespol super muzyczka cool
Autor: Zosia i Vidas (Piaseczno 30.12.2006)
Data: 2007-01-10 22:01:22
Chcieliśmy jeszcze raz serdecznie podziękować za wspaniałe wesele!!!!Jesteście naprawdę wspaniałymi ludźmi, prawdziwymi profesjonalistami, znacie się na rzeczy i fantastycznie potraficie zachęcać ludzi do zabawy. Naprawdę niezapomniane wesele.Gorąco polecamy!!!!
Autor: maturzyści KLO 2007 dominik@republika.pl
Data: 2007-01-08 18:01:42
W imieniu ogółu naszej społeczności powiem krótko, zespół stanął na wysokości zadania, dotego stopnia że z parkietu zeszliśmy dopiero o 6.20 rano. Polecam Red Combo wszystkim tym którzy liczą na niezapomnianą zabawę, i jedyne w swoim rodzaju przeżycia. My taką zabawę przeżyliśmy. POLECAM!!! P.S. Dziękujemy za dłuuuugi wieczór.
Autor: Dariusz Olewnik (08.12.2006) Heilit+Woerner Budowlana Sp. z o.o. Wrocław
Data: 2006-12-20 15:12:34
Jeśli macie obawy, gdyż znacie ten zespół tylko ze strony internetowej to BŁĄD !!! Ten zespół to profesjonalni muzycy z wszechstronnym repertuarem. Polecam! Oprawa muzyczna naszego spotkania firmowego była w ich wykonaniu rewelacyjna. Goście nie chcieli opuścić parkietu. Jeszcze raz gorące podziękowania za wspaniałą zabawę w Zamku w Rydzynie od firmy Heilit+Woerner Budowlana Sp. z o.o. z Wrocławia.
Autor: Krzysztof z Częstochowy
Data: 2006-11-07 13:11:54
Witam. Miałem przyjemność wystąpić z Wami 19.09.2006r. w Spale. Byliście wspaniali. Wasz profesjonalizm zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Zyczę wielu dalszych sukcesów. Tak trzymać. Cześć. Do usłyszenia i do zobaczenia.
Autor: Sylwia i Przemo (Olecko, 15.07.2006) przemo.slabinski@op.pl
Data: 2006-11-01 12:11:17
Chcielibyśmy przede wszystkim podziękowac całemu zespołowi za świetną, profesjonalną robotę, którą wykonali na naszym weselu. Goście byli wniebowzięci i oblegali parkiet aż do samego rana... ;) Dla wszystkich tych, którzy dopiero poszukują dla siebie zespołu, chcemy bez żadnego zawahania polecic RED COMBO. Sami mieliśmy pewne obawy, gdyż znaleźliśmy ich przez internet i nie mieliśmy pewności, jak to wypadnie. Przyjechali do nas ponad 500 km na Mazury i nie było ŻADNEGO problemu. Dziś możemy obiektywnie stwierdzic, że warto było zaryzykowac. POLECAMY NA 101%. I jeszcze raz dziękujemy ekipie Red Combo. Pozdrawiamy P.i S.
Data: 2006-10-29 21:56:08
Gorące pozdrowienia dla wspaniałego zespołu !!!RED-COMBO!!! od MŁODEJ PARY I GOŚCI wszyscy są pod wielkim wrażeniem!!! Polecamy wszystkim ten wspaniały zespół który zapewni wam niezapomnianą zabawę do białego rana POLECAMY!!!
Autor: Łysy
Data: 2006-10-18 21:36:56
Siema wariaty! Na tej imperce bawiłem się świetnie.mam nadzieje iż jeszcze na jakimś weselu się stykniemy. Do wszystkich....POLECAM ICH!!! Łysy
Autor: Bonia (7.10.2006) Blondie20@wp.pl
Data: 2006-10-18 11:12:00
Witam, pozdrowienia od młodej pary i wszystkich gości którzy bawili się na weselu w Hotelu Glass. Jesteśmy bardzo,bardzo, bardzo z Was zadowoleni.Serdeczne pozdrowienia przesyła również Łysy. Z wielkim przekonaniem polecamy Was wszystkim ktorzy naprawdę chcą się dobrze bawić!! Jesteście profesjonalni!
Autor: FEDERACJA AiT PKP mrapiej@op.pl
Data: 2006-10-12 21:40:15
Zespół swoim występem uświetnił obchody XX-lecia naszej organizaci w Spale 19.09.2006. 200-cie osób z całej Polski bawiło się wyśmienicie do bialgo rana bez względu na wiek. Profesjonalnie ułożone tematycznie rodzaje muzyki i wykonanie pierwsza klasa. Aranżacja, instrumenty, światło i efekty dodatkowe podobały się wszystkim. Jedno co teraz wiem to, że do zabawy z tym zespołem potrzebna jest duża sala i kobiet nie mniej niż meżczyzn - poprostu nikt nie siedzi. Jescze raz w imieniu Federacji dziękuję i pozdrawiam członków zespołu. Tak trzymajcie i do zobaczenia i usłyszenia. Mirek.
« Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 Następna »
Ochrona przed spamem