Opinie, forum, księga go¶ci

Znaleziono 393 wpisów w Księdzie Gości.

Autor: Łukasz Piorun fotograf fotoszyk@wp.pl
Data: 2009-08-17 10:08:13
Jestem pod wrażeniem nigdy nie słyszałem tak dobrej muzyki na weselu zupełnie jakby to nie było wesele tylko znakomity koncert. Jakbym znał was wcześniej to bym was zamówił na swoje wesele. Pozdrawiam
Autor: Monika
Data: 2009-07-31 09:07:06
Ehhh... co to było za wesele! (25 lipca Łączna). Najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byłam to było Moje wesele! :) I to w ogromnej mierze dzięki Wam Kochani. Goście ciągle oszołomieni dzwonią do nas z podziękowaniami za cudowne wesele. Dziękujemy z mężem za naprawdę cudowną oprawę muzyczną wesela i za pogaduchy o białym poranku :) dzięki temu wiemy, że nie tylko świetnie gracie, ale jesteście też przesympatycznymi ludźmi :) Szczerze mówiąc, od początku, jak tylko trafiliśmy na Waszą stronkę, zobaczyliśmy repertuar i obejrzeliśmy kilka nagrań, wiedzieliśmy, że to jest to i że nas nie zawiedziecie. Mimo to, przebiliście nasze oczekiwania. Będziemy Was wszystkim polecać. Stokrotne dzięki!
Autor: Asia ze Skierniewic
Data: 2009-07-24 17:07:03
Rewelacyjnie się bawiłam na swoim weselu!!!, żałuję, że ta noc tak baaardzo szybko minęła. Ciągle miałam dylemat, co robić, czy rozmawiać z goścmi (coponiektórych nie widziłam kilka lat)czy tańczyć. Przez to, że nie chciałam zejść z parkietu (dzięki grze zespołu) niestety nie udało mi się ze wszystkimi porozmawiać. Najchętniej za rok zrobiłam poprawiny z udziałem tego oto zespołu. Wszyscy goście pytali, skąd wzieliście ten zespół!!! :) pozdrawiam serdecznie członków zespołu i gorąco wszystkim polecam :)
Autor: Iwona i Paweł p.dominek@consolid.com.pl
Data: 2009-07-19 21:07:41
Minęły już prawie dwa miesiące od naszego wesela w Szczawnicy (2009-05-23)a my ciągle je wspominamy. Głównie dzięki nietypowej "muzyce weselnej" w Waszym wykonaniu. Goście byli zachwyceni! Bawili się do upadłego - dosłownie! Mamy nadzieję jeszcze nie raz potańczyć przy Waszych rytmach.
P.S: Polecamy Różową Panterę zamiast Białego Misia ;)
Autor: Rafal rafal1971-1972@o2.pl
Data: 2009-07-19 10:07:13
Gratulacje dla Zespolu tak trzymajcie Panowie
Autor: Bodek & Daniela (Rymanów)
Data: 2009-07-17 20:07:05
Oj działo się, działo 10 czerwca 2009 roku. Gorąco POLECAM, szczególnie "Białego Misia" ;-). Oprawa super, my, goście zadowoleni i zachwyceni, pełny parkiet do białego rana. Pozdrawiamy Tomka, Agnieszkę, Emila i Jacka
Autor: Marta i Klaudiusz (Sucha Beskidzka) klaudiusz.krol@gmail.com
Data: 2009-07-10 15:09:53
Oj oj ojojooo, była taka impreza. Dziękujemy za niezapomnianą zabawę, goście byli zachwyceni i chcą jeszcze a tu już tydzień po weselu, super, super i jeszcze raz rewelacja! Polecamy serdecznie i skorzystamy przy rocznicy :-)
Autor: Aneta (Warszawa)
Data: 2009-07-09 20:23:15
Polecam wszystkim, którzy chcą zorganizować imprezę ze świetną muzyką, bo Red Combo potrafi zagrać wszystko. Nasze wesele, które odbyło się pod koniec maja miało świetną oprawę muzyczną, a goście bawili się wyśmienicie.
Autor: Jeże (Warszawa) joasiata@o2.pl
Data: 2009-07-02 16:07:09
Najlepszy zespół jaki do tej pory słyszeliśmy i to na własnym weselu - 20.06.2009! Polecamy!
Pozdrawiamy Cię Tomku! Asia i Paweł
Autor: Michał
Data: 2009-06-21 22:31:16
Słyszałem opinie, że Red Combo jest swietne! Pozdrawiam!
Autor: M. Szwed
Data: 2009-06-18 22:06:53
Red Combo to nie tylko pełen profesjonalizm, ale też pełna uczciwość i pełne zrozumienie.
Panie Tomku, dziękuje... życząc szczęścia
Magdalena Szwed
Autor: Ola i Norbert Dźwigulscy (Radom) dzwigello@o2.pl
Data: 2009-06-14 15:13:56
Bardzo dziękujemy Zespołowi Red Combo za przepiękną oprawę muzyczną Naszego weseliska w dniu 6.06.2009!!! Byliście Supeerr!!! Goście zachwyceni, bawili się że aż leciały drzazgi z parkietu!!! Pozdrawiamy i dziękujemy!!!
Autor: Tomek
Data: 2009-06-06 10:06:43
W piątek 12 czerwca zagramy koncert rockowy w Toporni www.topornia.pl/bar godz 20-24, a w sobotę 13.06 wystąpimy z Big Bandem "Mundana" w Borkowicach godz 18-19.
21 czerwca gramy w Wieniawie przy GOK imprezę sobótkową "Wianki 2009" godz 18-24
Autor: Tomek redcombo@redcombo.pl
Data: 2009-06-03 15:19:48
Obchody Światowego Dnia Ochrony Środowiska. Prezydent Miasta Radomia oraz P.P.U.H „Radkom” zapraszają 5 czerwca (piątek) w godz 13.00–20.00 na Rodzinny Festyn Ekologiczny „Radom – Czyste Miasto”.

Koncert zespołu "RED COMBO" odbędzie się w godz 18-20 Usłyszycie światowe covery w naszym wykonaniu. Organizatorzy przewidzieli też wiele innych atrakcji i nagród. Zapraszamy na Plac Corazziego przy Prezydium.
Autor: Ewa (Szczawnica)
Data: 2009-06-01 21:06:50
Ewa
Pozdrawiam gorąco Zespół. Gratuluję talentu i profesjonalizmu. Miałam przyjemność szaleć na weselu siostry 23 maja 2009, ani chwili nie siedziałam.
Autor: Mar debil@os.pl
Data: 2009-05-26 14:05:02
Ładna strona, pozdrawiam gorąco , buziaczki !!!
Autor: Ela i Marcin
Data: 2009-05-24 12:05:32
Gorąco dziękujemy zespołowi Red Combo za to że noc 16.05.2009 na zawsze pozostanie w pamięci naszej a przede wszystkim naszych gości. Według nas najlepszą miarą powodzenia jest opinia gości, a ci są zachwyceni. Wszyscy bawili się wyśmienicie. Bogaty repertuar, profesjonalne wykonanie i cała oprawa muzyczna dobrana dla osób w każdym wieku.
To było naprawdę niezapomniane przeżycie. Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz ogromnie dziękujemy :))))
Autor: Amelia amelia.plizga@wp.pl
Data: 2009-05-13 16:05:51
Z tego co pamietam jako pierwsi wystapiliscie z nowym skladem u moîch przjaciol, u Ewy i Artura 12.04.09. Jednym slowem bylo rewelacyjnie, muzyka przerozna, a glos jedynej kobiety w Panstwa zespole powodowal gesia skorke ;)tak pieknie spiewala! Goraco i bezwatpienia polecam ten zespol innym osobom bo zapewne zostanie na dlugo przez nich zapamietany.
Pozdarwiam i dziekuje za swietna zabawe!
Autor: Agata i Marcin (Kraków) agata.kulisa@gmail.com
Data: 2009-05-08 18:05:40
Chcielibysmy goraco podziekowac za cudowna oprawe muzyczna wesela! To dzieki zespolowi Red Combo przyjecie pozostanie dla wielu gosci (i dla nas) niezapomnianym! Nowy sklad zespolu zasluguje na wielka piatke i nie odbiega poziomem od starego - a poziom jest najwyzszy ze wszystkich mozliwych :)
Serdecznie polecamy!
Autor: sklep@bestmilitary.pl
Data: 2009-05-08 15:05:20
To trzeba przyznać są nieźli.Polecam
Autor: Irmina i Marcin (Dąbrowa Górnicza)
Data: 2009-05-07 17:05:41
Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło się 1 maja 2009 r. Zespół ani na chwilę nie zwalniał wysokiego tempa. Goście byli zachwyceni, muzyka stała na wysokim poziomie. Dodatkową atrakcją okazały się latynoskie rytmy grane w egzotycznych strojach.
Jeśli udane wesele to tylko z zespołem Red Combo, który idealnie odczytuje gusta weselników.
Pozdrawiamy i dziękujemy!!!
Autor: Kinga i Mirek :o)
Data: 2009-05-04 23:05:11
Witamy serdecznie :o) Bardzo dziękujemy zespołowi Red Combo za fantastyczną oprawę muzyczną na naszym weselu 2 maja. Goście tańczyli do białego rana ... te chwile na długo pozostaną w naszej pamięci.
Jedyny Minus ;) ;) ;), że przez doskonałe granie TA noc minęła nam zbyt szybko.
Autor: Mital (Ciechanów)
Data: 2009-04-24 14:04:43
Serdeczne podziekowania dla zespołu za wspaniałą oprawę muzyczną imprezy wielkanocnej (naszego wesela 12.IV.2009). W 100% zadowolenie gości a przede wszystkim Państwa Młodych. Jeszcze raz serdeczne dzięki. PS. blok meksykański polecam na każdej imprezie.
Autor: Red Combo
Data: 2009-04-12 08:04:20
Odwiedzającym tę stronkę życzymy zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych.
Autor: Iza i Marcin (Przysucha)
Data: 2009-04-11 20:04:36
Chcieliśmy gorąco podziękować za wspaniałą zabawę 10 stycznia Było super ,wszyscy zadowoleni :)pozdrawiamy
Autor: Mariolka
Data: 2009-03-29 14:03:24
Superancka Strona :) Pozdrawiam
Autor: Marek
Data: 2009-03-19 11:35:21
Super zespolik, bardzo mi się podoba.
Autor: Tomek
Data: 2009-03-19 10:03:25
Do zespołu dołączył saksofonista, wokalista i gitarzysta Jacek. Repertuar i styl zespołu pozostaje bez zmian. Instrumentarium dodatkowo wzbogaciliśmy o drugą gitarę.
Autor: DJ SEBSON
Data: 2009-03-19 02:06:48
Witam, naprawdę ciekawa strona, brawo, pozdrawiam.
Autor: Elżbieta z Krakowa elbark@interia.pl
Data: 2009-03-14 19:03:18
Wyrazy współczucia dla Rodziny i zespołu z powodu utraty tak wspaniałego człowieka,kolegi i muzyka.
W kwietniu 2007r.byliśmy organizatorami wesela w Krakowie i mieliśmy okazję poznać pana Dariusza.Oprawa muzyczna waszego zespołu była dla wszystkich kapitalna, dlatego dość często odwiedzamy tę stronę.Ta smutna wiadomość nas poruszyła,tym bardziej że w kwietniu będziemy gośćmi wesela też w Krakowie.Znowu z przyjemnością Was zobaczymy i posłuchamy,wielka szkoda że już bez PANA DARIUSZA.Pozdrawiamy.
« Poprzednia 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 Następna »
Ochrona przed spamem