Opinie, forum, księga gości

Znaleziono 392 wpisów w Księdzie Gości.

Autor: Monika
Data: 2009-07-31 09:07:06
Ehhh... co to było za wesele! (25 lipca Łączna). Najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byłam to było Moje wesele! :) I to w ogromnej mierze dzięki Wam Kochani. Goście ciągle oszołomieni dzwonią do nas z podziękowaniami za cudowne wesele. Dziękujemy z mężem za naprawdę cudowną oprawę muzyczną wesela i za pogaduchy o białym poranku :) dzięki temu wiemy, że nie tylko świetnie gracie, ale jesteście też przesympatycznymi ludźmi :) Szczerze mówiąc, od początku, jak tylko trafiliśmy na Waszą stronkę, zobaczyliśmy repertuar i obejrzeliśmy kilka nagrań, wiedzieliśmy, że to jest to i że nas nie zawiedziecie. Mimo to, przebiliście nasze oczekiwania. Będziemy Was wszystkim polecać. Stokrotne dzięki!
Autor: Asia ze Skierniewic
Data: 2009-07-24 17:07:03
Rewelacyjnie się bawiłam na swoim weselu!!!, żałuję, że ta noc tak baaardzo szybko minęła. Ciągle miałam dylemat, co robić, czy rozmawiać z goścmi (coponiektórych nie widziłam kilka lat)czy tańczyć. Przez to, że nie chciałam zejść z parkietu (dzięki grze zespołu) niestety nie udało mi się ze wszystkimi porozmawiać. Najchętniej za rok zrobiłam poprawiny z udziałem tego oto zespołu. Wszyscy goście pytali, skąd wzieliście ten zespół!!! :) pozdrawiam serdecznie członków zespołu i gorąco wszystkim polecam :)
Autor: Iwona i Paweł p.dominek@consolid.com.pl
Data: 2009-07-19 21:07:41
Minęły już prawie dwa miesiące od naszego wesela w Szczawnicy (2009-05-23)a my ciągle je wspominamy. Głównie dzięki nietypowej "muzyce weselnej" w Waszym wykonaniu. Goście byli zachwyceni! Bawili się do upadłego - dosłownie! Mamy nadzieję jeszcze nie raz potańczyć przy Waszych rytmach.
P.S: Polecamy Różową Panterę zamiast Białego Misia ;)
Autor: Rafal rafal1971-1972@o2.pl
Data: 2009-07-19 10:07:13
Gratulacje dla Zespolu tak trzymajcie Panowie
Autor: Bodek & Daniela (Rymanów)
Data: 2009-07-17 20:07:05
Oj działo się, działo 10 czerwca 2009 roku. Gorąco POLECAM, szczególnie "Białego Misia" ;-). Oprawa super, my, goście zadowoleni i zachwyceni, pełny parkiet do białego rana. Pozdrawiamy Tomka, Agnieszkę, Emila i Jacka
Autor: Marta i Klaudiusz (Sucha Beskidzka) klaudiusz.krol@gmail.com
Data: 2009-07-10 15:09:53
Oj oj ojojooo, była taka impreza. Dziękujemy za niezapomnianą zabawę, goście byli zachwyceni i chcą jeszcze a tu już tydzień po weselu, super, super i jeszcze raz rewelacja! Polecamy serdecznie i skorzystamy przy rocznicy :-)
Autor: Aneta (Warszawa)
Data: 2009-07-09 20:23:15
Polecam wszystkim, którzy chcą zorganizować imprezę ze świetną muzyką, bo Red Combo potrafi zagrać wszystko. Nasze wesele, które odbyło się pod koniec maja miało świetną oprawę muzyczną, a goście bawili się wyśmienicie.
Autor: Jeże (Warszawa) joasiata@o2.pl
Data: 2009-07-02 16:07:09
Najlepszy zespół jaki do tej pory słyszeliśmy i to na własnym weselu - 20.06.2009! Polecamy!
Pozdrawiamy Cię Tomku! Asia i Paweł
Autor: Michał
Data: 2009-06-21 22:31:16
Słyszałem opinie, że Red Combo jest swietne! Pozdrawiam!
Autor: M. Szwed
Data: 2009-06-18 22:06:53
Red Combo to nie tylko pełen profesjonalizm, ale też pełna uczciwość i pełne zrozumienie.
Panie Tomku, dziękuje... życząc szczęścia
Magdalena Szwed
Autor: Ola i Norbert Dźwigulscy (Radom) dzwigello@o2.pl
Data: 2009-06-14 15:13:56
Bardzo dziękujemy Zespołowi Red Combo za przepiękną oprawę muzyczną Naszego weseliska w dniu 6.06.2009!!! Byliście Supeerr!!! Goście zachwyceni, bawili się że aż leciały drzazgi z parkietu!!! Pozdrawiamy i dziękujemy!!!
Autor: Tomek
Data: 2009-06-06 10:06:43
W piątek 12 czerwca zagramy koncert rockowy w Toporni www.topornia.pl/bar godz 20-24, a w sobotę 13.06 wystąpimy z Big Bandem "Mundana" w Borkowicach godz 18-19.
21 czerwca gramy w Wieniawie przy GOK imprezę sobótkową "Wianki 2009" godz 18-24
Autor: Tomek redcombo@redcombo.pl
Data: 2009-06-03 15:19:48
Obchody Światowego Dnia Ochrony Środowiska. Prezydent Miasta Radomia oraz P.P.U.H „Radkom” zapraszają 5 czerwca (piątek) w godz 13.00–20.00 na Rodzinny Festyn Ekologiczny „Radom – Czyste Miasto”.

Koncert zespołu "RED COMBO" odbędzie się w godz 18-20 Usłyszycie światowe covery w naszym wykonaniu. Organizatorzy przewidzieli też wiele innych atrakcji i nagród. Zapraszamy na Plac Corazziego przy Prezydium.
Autor: Ewa (Szczawnica)
Data: 2009-06-01 21:06:50
Ewa
Pozdrawiam gorąco Zespół. Gratuluję talentu i profesjonalizmu. Miałam przyjemność szaleć na weselu siostry 23 maja 2009, ani chwili nie siedziałam.
Autor: Mar debil@os.pl
Data: 2009-05-26 14:05:02
Ładna strona, pozdrawiam gorąco , buziaczki !!!
Autor: Ela i Marcin
Data: 2009-05-24 12:05:32
Gorąco dziękujemy zespołowi Red Combo za to że noc 16.05.2009 na zawsze pozostanie w pamięci naszej a przede wszystkim naszych gości. Według nas najlepszą miarą powodzenia jest opinia gości, a ci są zachwyceni. Wszyscy bawili się wyśmienicie. Bogaty repertuar, profesjonalne wykonanie i cała oprawa muzyczna dobrana dla osób w każdym wieku.
To było naprawdę niezapomniane przeżycie. Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz ogromnie dziękujemy :))))
Autor: Amelia amelia.plizga@wp.pl
Data: 2009-05-13 16:05:51
Z tego co pamietam jako pierwsi wystapiliscie z nowym skladem u moîch przjaciol, u Ewy i Artura 12.04.09. Jednym slowem bylo rewelacyjnie, muzyka przerozna, a glos jedynej kobiety w Panstwa zespole powodowal gesia skorke ;)tak pieknie spiewala! Goraco i bezwatpienia polecam ten zespol innym osobom bo zapewne zostanie na dlugo przez nich zapamietany.
Pozdarwiam i dziekuje za swietna zabawe!
Autor: Agata i Marcin (Kraków) agata.kulisa@gmail.com
Data: 2009-05-08 18:05:40
Chcielibysmy goraco podziekowac za cudowna oprawe muzyczna wesela! To dzieki zespolowi Red Combo przyjecie pozostanie dla wielu gosci (i dla nas) niezapomnianym! Nowy sklad zespolu zasluguje na wielka piatke i nie odbiega poziomem od starego - a poziom jest najwyzszy ze wszystkich mozliwych :)
Serdecznie polecamy!
Autor: sklep@bestmilitary.pl
Data: 2009-05-08 15:05:20
To trzeba przyznać są nieźli.Polecam
Autor: Irmina i Marcin (Dąbrowa Górnicza)
Data: 2009-05-07 17:05:41
Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela, które odbyło się 1 maja 2009 r. Zespół ani na chwilę nie zwalniał wysokiego tempa. Goście byli zachwyceni, muzyka stała na wysokim poziomie. Dodatkową atrakcją okazały się latynoskie rytmy grane w egzotycznych strojach.
Jeśli udane wesele to tylko z zespołem Red Combo, który idealnie odczytuje gusta weselników.
Pozdrawiamy i dziękujemy!!!
Autor: Kinga i Mirek :o)
Data: 2009-05-04 23:05:11
Witamy serdecznie :o) Bardzo dziękujemy zespołowi Red Combo za fantastyczną oprawę muzyczną na naszym weselu 2 maja. Goście tańczyli do białego rana ... te chwile na długo pozostaną w naszej pamięci.
Jedyny Minus ;) ;) ;), że przez doskonałe granie TA noc minęła nam zbyt szybko.
Autor: Mital (Ciechanów)
Data: 2009-04-24 14:04:43
Serdeczne podziekowania dla zespołu za wspaniałą oprawę muzyczną imprezy wielkanocnej (naszego wesela 12.IV.2009). W 100% zadowolenie gości a przede wszystkim Państwa Młodych. Jeszcze raz serdeczne dzięki. PS. blok meksykański polecam na każdej imprezie.
Autor: Red Combo
Data: 2009-04-12 08:04:20
Odwiedzającym tę stronkę życzymy zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych.
Autor: Iza i Marcin (Przysucha)
Data: 2009-04-11 20:04:36
Chcieliśmy gorąco podziękować za wspaniałą zabawę 10 stycznia Było super ,wszyscy zadowoleni :)pozdrawiamy
Autor: Mariolka
Data: 2009-03-29 14:03:24
Superancka Strona :) Pozdrawiam
Autor: Marek
Data: 2009-03-19 11:35:21
Super zespolik, bardzo mi się podoba.
Autor: Tomek
Data: 2009-03-19 10:03:25
Do zespołu dołączył saksofonista, wokalista i gitarzysta Jacek. Repertuar i styl zespołu pozostaje bez zmian. Instrumentarium dodatkowo wzbogaciliśmy o drugą gitarę.
Autor: DJ SEBSON
Data: 2009-03-19 02:06:48
Witam, naprawdę ciekawa strona, brawo, pozdrawiam.
Autor: Elżbieta z Krakowa elbark@interia.pl
Data: 2009-03-14 19:03:18
Wyrazy współczucia dla Rodziny i zespołu z powodu utraty tak wspaniałego człowieka,kolegi i muzyka.
W kwietniu 2007r.byliśmy organizatorami wesela w Krakowie i mieliśmy okazję poznać pana Dariusza.Oprawa muzyczna waszego zespołu była dla wszystkich kapitalna, dlatego dość często odwiedzamy tę stronę.Ta smutna wiadomość nas poruszyła,tym bardziej że w kwietniu będziemy gośćmi wesela też w Krakowie.Znowu z przyjemnością Was zobaczymy i posłuchamy,wielka szkoda że już bez PANA DARIUSZA.Pozdrawiamy.
Autor: Red Combo redcombo@redcombo.pl
Data: 2009-03-05 16:55:59
Dziś pożegnaliśmy na zawsze naszego kolegę i przyjaciela, saksofonistę, klarnecistę i wokalistę - Darka Krzyżanowskiego. Odszedł nagle i niespodziewanie (powikłania grypowe). Łączymy się w bólu z rodziną. Dziękujemy znajomym i przyjaciołom za słowa otuchy dla nas i rodziny w tych trudnych chwilach, oraz wszystkim, którzy towarzyszyli Darkowi w ostatniej drodze.
Naszych klientów informujemy, że zespół nie zaprzestaje działalności. Będziemy grać dalej w podobnym stylu. Szukamy zastępstwa. Jeśli jednak ktoś chce zmienić warunki umowy, to proszę o kontakt.
« Poprzednia 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 Następna »
Ochrona przed spamem