Opinie, forum, księga gości

Znaleziono 392 wpisów w Księdzie Gości.

Autor: Milena i Michał 07.08.2010
Data: 2010-08-24 11:08:56
To co zespół zafundował nam na weselu przekroczyło nasze najśmielsze oczekiwania.Najlepszym dowodem na to jest feedback od naszych szanownych gości, którzy świetnie się bawili przy oprawie muzycznej zespołu Red Combo. Po weselu nie tylko moje ale i 3/4 gości stopy nabrały rozmiaru płetw dlatego poprawiny odbyły się w pozycji siedzącej. Pierwszy raz zdażyło mi sie widzieć tyle osób tańczących na boso.
Gorąco polecam zespół Red Combo!
Ps. Pozdrowienia dla zespołu od taty Panny Młodej ;)
Autor: Asia i Artur z Mogielnicy 17-07-2010 jmichalak@interia.eu
Data: 2010-08-13 08:49:12
Z zespołem bawiłam sie 6 lat temu na weselu u kuzynki. Chłopaki byli rewelacyjni, ale to co pokazali na naszym weselu --- brak słów. Pojechali "na maxa bez trzymanki". Biały Miś na rockowo???-- Bajka. Metalika, ACDC???-- Istne szaleństwo. Miałam wrażenie że byliśmy na koncercie. Solówki gitarowe -- Emil tu ukłony dla Ciebie--- REWELACJA!!!!! Goście stwierdzili że to ich życiowa impreza, są zachwyceni Wami, proszą o kontakt. Jestem dumna i szczęśliwa, że miałam tak fantastyczy zespół. Zrobiliście furrorę na naszym weselu. Mówi się w zasadzie tylko o Was. Byliście główną atrakcją imprezy. Myślę ,że to mówi wszystko na temat Chłopaków.
Raz jeszcze ----R E W E L A C J A!!!!!! Dziękujemy i tak trzymajcie.
Do zobaczenia na kolejnych imprezach.
Autor: Paulina i Krzysiek (Mielec) paulina_bielawa@interia.pl
Data: 2010-08-11 10:08:19
Kolejny już raz, tym razem na naszym weselu mogliśmy bawić się przy wspaniałym zespole:)
Najważniejsze dla Państwa Młodych jest zadowolenie gości. Z zespołem Red Combo to pewne!
Pozdrowienia.
Autor: Jarek
Data: 2010-07-14 09:55:59
Fajny zespół. Podoba mi się.
Autor: zespolbingo@wp.pl
Data: 2010-07-13 09:07:14
Super demo. Jestem pod wrażeniem. Pozdrowienia od konkurencji :)
Autor: P&W (Włocławek) piotr.tytkowski at gmail.com
Data: 2010-07-12 23:11:42
Hej, więc jest tak, że zespół zagrał u nas na Weselu i to był zupełny odjazd w pozytywnym tego słowa znaczeniu! Bez kompromisów, bez grania dla każdego - zwyczajnie to była bardzo dobra muzyka. W dobrym tonie, w dobrym guście. Jeśli szukasz czegoś ambitnego - nie wahaj się tylko rezerwuj. Część gości orzekła, że była to impreza 20lecia. A część myślała, że jest na koncercie a nie na weselu. Dla mnie i mojej obecnej żony to było niezapomniane, świetnie wrażenie. A lojalność - perfekt!
Autor: Łukasz
Data: 2010-07-09 08:07:43
Posłuchałem mp3 na stronie, rewelacyjnie gracie, gratuluję, pozdrawiam serdecznie
Autor: Monia i Tomek 22 maja 2010 (Zamek Ryn) kampinosport@kampinosport.pl
Data: 2010-06-21 14:06:17
Każdy z nas, kto planuje przyjęcie weselne wie jak ważną i odpowiedzialną funkcję pełni zespół....
To wlasnie on jest jednym z czynników, które powodują, ze goscie weselnie dobrze się bawią czy też raczej wolą
podbierać sciany i dłubać w nosie.... Każdy z nas zastanawia się czy znajdując zespół w internecie spełni on tego typu
oczekiwania... i czy dokona dobrego wyboru.... Jednoznacznie możemy stwierdzić, że Red Combo to strzał w 10 !
Wszystkie wątpliwości pryskają niczym bańka mydlana przy pierwszych nutach tej grupy! Ekipa RC jest świetna!
Wokale super ( co również przeklada się na wykonania anglojęzyczne bo z tym wsrod innych kapel jest zdecydowanie różnie)
RC doskonale wie do czego służą instrumenty...a mają tego troche.... Do tego dochodzi bardzo szeroki repertuar utworów!
Zdecydowanie POLECAMY Red Combo tym wszystkim, którzy cenią sobie jakość zespołu i chcą się dobrze bawić na swoim weselu!
PS. Rockowy Biały Miś, Nothing Else Matters....cudeńka! :)
Autor: Justyna i Jakub (15.05.2010 Wrocław)
Data: 2010-06-03 16:06:35
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru Red Combo na nasze wesele :-) To zdecydowanie najlepszy zespół weselny, jaki słyszeliśmy. Bogaty repertuar, w którym każdy odnajdzie coś dla siebie, imponujące instrumentarium i profesjonalne wykonanie gwarantują oprawę muzyczną na najwyższym poziomie! No i te komentarze gości - bezcenne ;-)
Autor: Katarzyna i Piotr (Nieborów)
Data: 2010-06-01 17:17:20
Dziękujemy zespołowi Red Combo za świetną zabawę na naszym weselu (2 maja br)! Genialny był również poranny koncert rockowy w ich wykonaniu. Gorąco polecamy!
Autor: Sylwia i Piotr Garbacz (Radom 24.04.2010 r.) piotrgarbacz@gazeta.pl
Data: 2010-05-08 12:05:10
Świetny zespół. Gwarantuje każdemu kto zdecyduje się na Red Combo - extra brzmienie i super zabawę!
Autor: Red Combo redcombo@redcombo.pl
Data: 2010-05-03 22:05:22
W piątek (7 maja) zagramy w Big Bandzie "Mundana" z okazji cyklu imprez "Muzyczna Kuźnia" organizowanych przez Miejski Ośrodek Kultury "Amfiteatr" w Radomiu. Wstęp wolny, godz 19. Szczegóły na stronie Amfiteatru:
Autor: zespół muzyczny Idol
Data: 2010-04-09 13:04:17
Super brzmienie! Miły dla ucha głos :-) Bardzo fajna stronka! Pozdrowionka od ekipy po fachu! zespół muzyczny
Autor: Artur correa@poczta.fm
Data: 2010-03-28 18:03:09
Super strona a zespól jeszcze lepszy
Autor: Ania & Jacek (Błonie) photonsan@o2.pl
Data: 2010-02-26 21:02:26
Jesteście wspaniali!!! Dzięki Wam mieliśmy wspaniałe wesele (23 stycznia 2010r). Zabawa była rewelacyjna a repertuar doskonały! Goście wniebowzięci, a my Młodzi zachwyceni i wdzięczni z całego serca...
Pozdrawiamy serdecznie
Ania & Jacek
PS. na pamiątkę dołączamy link do fotoprezentacji z imprezy ;)
Autor: Łukasz
Data: 2010-02-24 15:02:24
Świetna strona , bardzo ładnie zrobiona, gratuluję
Autor: Jola & Krzysztof (Radom)
Data: 2010-02-09 17:02:23
Wesele 30 stycznia br- fenomenalna zabawa, w dużej mierze dzięki Wam. Bogaty repertuar zespołu, mnóstwo instrumentów, wspaniałe umiejętności techniczne, reagowanie na muzyczne preferencje gości... Dziękujemy!!!
Data: 2010-01-01 20:01:47
szcześliwego nowego roku 2010
Autor: KAROLINA I ADAM (Kielce) laurka220608@o2.pl
Data: 2009-12-30 02:12:32
Zespol RED COMBO jest zjawiskowy, graja i bawia swietnie, glos wokalistki powoduje drzenie calego ciala,ani my, ani nikt z gosci nie slyszal tak cudnie grajacego zespolu, goraco polecamy, zapewniam ze nikt sie nie zawiedzie. Jeszcze raz dziekujemy za uratowanie naszego wesela:)))))
pozdrawiamy 28.11.2009
Autor: Alicja saint.anna@op.pl
Data: 2009-12-15 01:12:14
Gratuluje pomysłu, szkoda że to nie ja pierwsza wpadłam na to. Ale tym bardziej uznanie dla autora
Autor: Ewelina & Pawel
Data: 2009-12-05 08:12:25
Zespół RED COMBO to rewelacja...dziekujemy wam za swietny wystep i milo spedzony czas...LUDZIE!!!!jesli zespol na wesele to tylko RED COMBO!!!POZDR
Autor: Jola i Łukasz cywiljusz@o2.pl
Data: 2009-11-30 13:11:59
Wybór zespołu Red Combo na nasze wesele to był strzał w dziesiątkę. 7 listopada zapamiętamy do końca życia, również dzięki Wam!
Autor: jarek jacenty34@gnail.com
Data: 2009-11-12 15:11:37
Świetna stronka, gratki.
Autor: mimi
Data: 2009-10-23 19:10:16
Bardzo ciekawa stronka. Pozdrawiam!
Autor: Gosia i Piotr piotrek.ty@wp.pl
Data: 2009-10-11 09:10:11
Cześć tu Gosia i Piotr. Pragniemy podziękować wam za świetny weselny koncert;i swietną zabawe. Goście nieziemsko zachwyceni a my tym bardziej. Agnieszka, Tomek, Jacek, Emil. Tack så mycket!. Keep on rockin' in the free world.
Przysucha 29.08.2009
Autor: Asia i Roman (Kraków)
Data: 2009-10-05 09:10:44
Mieliśmy akurat takie szczęście, że z opiniami o Red Combo spotkaliśmy się jeszcze przed naszym ślubem. Co więcej byliśmy na weselu u znajomych, gdzie grali właśnie Oni. Nie mieliśmy wątpliwości, który zespół będzie grał u nas na weselu. Pierwotnie mieliśmy upatrzoną inną datę ślubu ale okazało się że Red Combo już jest zajęte w tym terminie. Przesunęliśmy ślub na pierwszy wolny termin :) Teraz mogę stwierdzić, że była to bardzo dobra decyzja. Goście bawili się do samego końca. Byli też tacy, którzy zapowiadali że nie będą mogli zostać dłużej niż do północy okazało się że wyjechali o 4 rano. Starsi i młodsi wszyscy byli zachwyceni. Myślimy że jeszcze nie raz będziemy bawić się w rytmie Red Combo, bo jeszcze sporo znajomych przed ożenkiem :)
Autor: Ola i Jarek ciemny_typ@wp.pl
Data: 2009-09-08 23:09:50
Witam!
To był strzał w dziesiątkę! Gdy tylko odkryliśmy w internecie Red Combo, już wiedzieliśmy, że to jest to czego szukaliśmy! Droga koleżanko, drogi kolego, jeśli jesteś na tej stronie, oznacza to, że znasz już zespół Red Combo, nie szukaj dalej, szybko kontaktuj się z nimi, i "zaklepuj" termin. Serdecznie polecamy tę ekipę. Od naszego wesela minął już prawie miesiąc, a nam w głowie wciąż gra ich muzyka. Parkiet pełny, oklaski po każdej piosence, goście zachwyceni, repertuar doskonały! Zespół kapitalny, otwarty na każdą propozycję, elastyczny, profesjonalny. Jesteśmy pewni, że to będzie najlepsze wesele w Waszym życiu, i co najważniejsze, to będzie Wasze wesele. Pozdrawiamy Agnieszkę, Tomka, Emila i Jacka, czyli skład zespołu. Ps. Blok rockowy - majstersztyk, a Whisky in the jar mistrzostwo świata. Ola i Jarek.
Autor: Irene Hughes and Dawid Nowak nowakd@gmail.com
Data: 2009-08-27 11:08:15
Since our wedding party was a mixture of Irish and Polish guests we thought it would be hard to please all of them. We must admit we have never seem so many of them on the dance floor dancing, bouncing and head banging to rock and roll tunes produced by the band. Many of our guests approached us after the wedding and said that they had had such a great time dancing. The guests complemented the band for their repertoire and were impressed with their professionalism and level of preparations. When the band played "Whiskey in the jar" even people at the bar were dancing. We definitely would recommend the band to everybody here in Poland or abroad. RedCombo made our wedding reception a total success.
Autor: Monika (Toruń)
Data: 2009-08-26 13:16:31
Cóż tu podać ponadto co już setki razy wspominali inni szczęśliwcy, którym graliście na weselach? Powiem tak: ciężko jest zadowolić grupę "twardych metali", wybredna rodzinę i całkiem sporo osób z "alergią na wesela". Wam się udało. Ba, widok mojej babci tańczącej do "Smoke on the water" zapamiętam zaiste na długo. Od 7 sierpnia minęło już trochę czasu, lecz nasi goście nadal żywo Was wspominają. Wiem, że nie muszę was polecać, bo co weekend zapamiętuje was przynajmniej 200 nowych klientów ;). I przyznaję: wyszło bardziej jak dobry koncert niż klasyczne wesele. Dziękujemy z mężem raz jeszcze.
Autor: Łukasz Piorun fotograf fotoszyk@wp.pl
Data: 2009-08-17 10:08:13
Jestem pod wrażeniem nigdy nie słyszałem tak dobrej muzyki na weselu zupełnie jakby to nie było wesele tylko znakomity koncert. Jakbym znał was wcześniej to bym was zamówił na swoje wesele. Pozdrawiam
« Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Następna »
Ochrona przed spamem