Opinie, forum, księga go¶ci

Znaleziono 392 wpisów w Księdzie Gości.

Autor: Bartek i Magda (Opole) bartosz.adamowicz@heiwoe.com
Data: 2012-05-12 13:05:43
Dziękujemy Wam serdecznie za oprawę naszego wesela! Wszyscy goście byli zachwyceni różnorodnością utworów oraz perfekcyjnym wykonaniem. Daliście czadu ;) Pozdrawiamy serdecznie! P.S. do zobaczenia w grudniu :)
Autor: Aleksandra i Rafał 21.05.2011 Brenna aleksandra.chaberko@o2.pl
Data: 2012-02-24 08:02:48
Z całego serca dziękujemy za cudowną oprawę muzyczną Naszego Wesela. Pomimo, iż minął już prawie rok na samą myśl o Was uśmiech powraca na nasze twarze, lepszej orkiestry nie mogliśmy sobie wymarzyć. Nasi goście do tej pory wspominają Wasz wspaniały występ zarówno część meksykańską, biesiadną, jak i całą zabawę. Dziękujemy za spełnienie naszych wszystkich oczekiwań i świetną atmosferę. Wszystkim gorąco polecamy zespół Red Combo - nie zawiedziecie się! Serdeczne uściski i pozdrowienia. Na zawsze zostaniecie w naszych sercach.
Data: 2011-10-26 09:43:23
Bardzo, bardzo dziękujemy całemu zespołowi! Dla nas podczas organizacji wesela podstawą była dobra orkiestra i trafiliśmy w "10"! Z całego serca polecamy Red Combo! "Wyczuwają" gości doskonale i powodują, że w tany ruszają wszyscy. Komunikacja z zespołem bez zarzutu. Otwarci na sugestie ze strony młodych ale i potrafią na bazie swego doświadczenia szczerze doradzić. Podchodzą do swojej pracy profesjonalnie i co najważniejsze - nie widać by popadali w rutynę. Krótko mówiąc - dają czadu do białego rana:) Polecamy i pozdrawiamy!
Autor: Magda & Tomek (Kielce) t.stanikowski@gmail.com
Data: 2011-10-23 11:10:47
Po raz pierwszy z całym zespołem spotkaliśmy się na naszym weselu – dnia 23 czerwca 2011r. w Cedzynie k. Kielc – i była to miłość od pierwszego dźwięku (wcześniej odbyliśmy tylko rozmowę z Tomkiem i zapoznaliśmy się z ich stroną internetową, więc braliśmy ich trochę w ciemno).
Nie ma co rozpisywać się na ich temat – są rewelacyjni!!! Mieliśmy 180 gości i wszyscy zgodnie twierdzili, że „nie słyszeli tak dobrego zespołu na żadnym innym weselu”. Zespół dopasowuje repertuar do gości, co jest ich dużą zaletą. Nigdy nie sądziliśmy, że usłyszymy na własnym weselu Pink Floydów, Dire Straits, Rolling Stonsów, wersję niecenzuralną „Białego Misia”, „Chryzantemy złociste” i wiele innych czadowych kawałków. Wersja rockowa „Jesteś szalona” wprawiła gości w osłupienie :) Porwali do tańca nawet nasze babcie i ciotki.
Zaimponowali nam także tym, że po godzinie 6 rano stwierdzili, że będą grali tak długo jak tylko będziemy chcieli – i faktycznie grali :)

Wszystkie chwalebne poprzednie wpisy POTWIERDZAMY:)

PS. Jedyną ich wadą jest to, że nie chcieli pić z nami ;)
Autor: Asia i Tomek (Lublin) joannapfe@gmail.com
Data: 2011-10-13 14:31:20
Gorąco polecamy zespół Red Combo! Oprawa muzyczna wesela była znakomita, goście bawili się super i dopytywali gdzie znaleźliśmy zespół. Komunikacja z zespołem przed weselem również bez zarzutów. Jeszcze raz polecamy!
Data: 2011-10-09 12:51:34
Chcielismy jeszcze raz podziekowac za wspaniala zabawe na naszym weselu.Sala byla pelna, nikt nie siedzial za stolem a wszyscy rwali sie do tanca.Goraco polecamy wszystkim przyszlym Mlodym Para.Pozdrawiamy
Autor: Daria i Kamil darus.f@wp.pl
Data: 2011-09-27 11:09:23
Kochani dziękujemy Wam bardzo! Goście byli zachwyceni pytali skąd wytrzasneliśmy taką orkiestrę! I że zespół rewelacja. Świetnie potrafiliście zabawić naszych gości a każdy z nich był z innej bajki.
Jeszcze raz Wam dziękujemy
Daria i Kamil 17.09.2011
Autor: Kamila i Filip // (Toruń 02.07.2011)
Data: 2011-09-22 18:09:07
Profesjonalna oprawa wesela, bardzo bogaty repertuar, dobór utworów i doskonałe wyczucie "nastrojów" gości. Doskonałe wykonanie piosenek, swietna gitara i super klawisze. Po oczepinach i przygaszeniu swiatła czulismy sie jak na bardzo dobrym koncercie. Na koniec wesela, goście padali z nog ; ) Goraco polecamy, zespol Red Combo to bardzo dobry i solidny wybor.
Autor: jolanta zarebajola@wp.pl
Data: 2011-09-03 19:09:40
Zespół godny polecenia, grali za........, muzyka na każdy wiek i upodobania. Nogi same rwały się do tańca. Jak to goście określili wesele i orkiestra z górnej półki. Cieszę się, że to Was wybrałam na wesele syna. Dziękuję i pozdrawiam z Krakowa 06.08.2011 :):):)
Autor: Karolina & Daniel 26.06
Data: 2011-08-29 10:08:24
Każde słowo pochwały nie wyrazi klimatu i atmosfery jaką grając i śpiewając wprowadza zespół Red Combo. Tylko ten kto usłyszy, wie że nikogo innego nie chce w jednym z najważniejszych dni swojego życia...w dniu ślubu i wesela. Profesjonalni, najlepsi, rewelacyjni itd. można by było mnożyć same superlatywy. Bardzo bardzo dziękujemy Wam byliście WSPANIALI! Wesele w klimacie koncertowym, bo na takim poziomie (najwyższym) plasuje się talent członków zespołu. Wszystkiego dobrego i samych sukcesów życzymy z całego serca i przepraszamy, że tak późno, ale już w większym gronie Karolina, Daniel i Lilka:)Pozdrawiamy gorąco!
Autor: Łukasz
Data: 2011-08-04 13:08:43
Zespół godny polecenia, profesjonaliści.
Autor: Grzegorz I Milena Duranc - wesele 16 lipca 2011 grzegorz.duranc@gmail.com
Data: 2011-07-21 11:07:56
Zapomnieliśmy Dodać, iż Tomek (właściciel zespołu)i Emil (gitarzysta) To Prawdziwi Czarodzieje Muzyki! Kochani, Mamy Bardzo Ciekawe Grono W Naszej Rodzinie (profesorowie, sedziowie, studenci, florysci, malarze, projektanci budowlani, górnicy), a Graliście Tak ,iż Wszyscy czy to Dziadek czy to Babka Czy Wujek czy Siostrzenica czy My, czy Nasi Przyjaciele i Znajomi, Wszyscy Bawili się REWELACYJNIE. Jeszcze raz Wielkie Dzięki! Grzegorz I Milena
Autor: Grzegorz I Milena Duranc - wesele 16 lipca 2011 grzegorz.duranc@gmail.com
Data: 2011-07-18 11:07:55
Zespół Jest Absolutnie Czaderski, a Tomek i Jego Ekipa To Profesjonaliści w Każdym Calu, Muzycy z Krwi i Kości! Kochani, Dziękujemy Wam za Fantastyczną Oprawę Naszego Wesela. Goście Byli Zachwyceni A My Nadal Jesteśmy Pod Wielkim Wrażeniem. Tak, Te Chwile Pozostaną Na Zawsze w Naszej Pamięci. Grzegorz I Milena
Autor: Monika i Jakub jakublas@gmail.com
Data: 2011-06-26 19:06:53
Serdecznie dziękujemy za wspaniała oprawę muzyczną na Naszym Weselu które odbyło się 18 czerwca 2011. Zespół sprawił że goście bawili się do białego rana, nie słyszeliśmy głosu niezadowolenia wręcz przeciwnie każdy pytał o zespół. Jeżeli chcecie mieć gwarantowaną udaną imprezę to lepszego i pewniejszego zespołu nie warto szukać. Są warci swej ceny.
Profesjonalni wykonawcy swej profesji, potrafią dobrze gospodarować czasem, chętnie i mądrze doradzą, repertuar i wykonanie na bardzo wysokim poziomie, a do tego duża różnorodność sprzętu który sam w sobie jest niezłą dekoracją.
Oprócz tego Zespół zapewnia dodatki w stylu mgły, kolorofonów, itd. w Bardzo dobrym stylu-co jest istotne bo nie wygląda jak tzw. "wiejska kapela".
Na koniec warto dodać że sam Zespół prezentuje się ciekawie zmiana stroju w trakcie występów.
Dziękujemy i gorąco polecamy. Pełni zachwytu Monika i Jakub. Wielkie Dzięki!!!
Autor: Justyna i Tomasz emhatom@poczta.onet.pl
Data: 2011-05-22 09:05:33
Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie niezapomnianej zabawy na naszym weselu w dniu 14 maja 2011 r. Wybraliśmy Was już po wysłuchaniu nagrań z internetu, ale to co zrobiliście na żywo przerosło nasze oczekiwania.

Bawiliśmy się świetnie, podobnie nasi goście. W rozmowach wszyscy wypowiadali (i wypowiadają się nadal) o zespole w samych superlatywach. Miło było od nich usłyszeć, że przy takim zespole jeszcze się nie bawili.

Zespół robił mało przerw, dużo grał. Repertuar jest bardzo urozmaicony i powinien zadowolić każdego. Godne pochwały jest świetne wykonanie rock&roll, muzyki tanecznej w trochę innym brzmieniu, swingującego standardu oraz folkloru warszawskiego. Wielkie dzięki za wspaniałe wykonanie piosenki "You Never Can Tell" z Pulp Fiction!

Warte uwagi jest to, że Red Combo dostosowuje się do temperamentu gości. Dzięki temu parkiet przez całe wesele zapełniony był tańczącymi.

Jeszcze raz, z całego serca, pragniemy podziękować Wam za niezapomniane chwile! Nie przypuszczaliśmy, że będziemy się tak świetnie bawić na własnym weselu.

Pozdrawiają Justyna i Tomek
Autor: Basia & Ben
Data: 2011-05-12 18:05:02
Dziękujemy ślicznie za doskonałą oprawę muzyczną naszego "międzynarodowego" wesela. Wszyscy byliśmy oczarowani Waszym profesjonalnym występem, zarówno Polacy jak i Meksykanie,a także goście z Anglii. Bawiliśmy się świetnie przy Waszym różnorodnym repertuarze i elastycznym podejściu. Cieszymy się, że "odkryliśmy" zespół Red Combo na internecie i zaprosiliśmy. Naprawdę było warto!

Nos divertimos muchisimo. La calidad de la musica es excepcional asi como las diferentes vestimentas que usan durante el evento. Los recomendaremos ampliamente en el futuro. Muchas gracias amigos!!!
Autor: Tomek
Data: 2011-05-12 10:05:09
13.05.2011 w piątek zagramy w Big Bandzie "Mundana" na imprezie Bitwa Big Bandów w Szkole Muzycznej w Radomiu.Godz 18, Sala Koncertowa. Szczegóły na stronie ZSM
Zapraszamy.
Autor: Kasia i Wojtek postman99@interia.pl
Data: 2011-03-16 11:03:05
Z Red Combo pierwszy raz spotkalismy sie na weselu u znajomych w Turku i od razu bardzo nam sie spodobal. Bylismy na wielu weselach w ostatnim czasie, ale takiej orkiestry jeszcze nie spotkalismy:pełen profesjonalizm,repertuar jest bardzo urozmaicony, wykonywany na wielu instrumentach wraz ze swietnym wokalem.Goscie zarówno młodsze jak i starsze towarzystwo bylo zachwycone,kazdy znajdzie cos dla siebie,parkiet pełny cała noc.Wielu naszych znajomych pytalo o kontakt z zespolem i juz doszly nas sluchy,ze z zespolem Red Combo bedziemy mieli okazje spotkac sie jeszcze na kilku weselach w rodzinie i u znajomych:)Sami własciciele lokalu jak i obsluga powiedzieli,ze z taka orkiestra jeszcze sie nie spotkali (a zdradzili nam,ze rocznie robia ponad 60 imprez). Bardzo dziekujemy za oprawe muzyczna na naszym weselu. Pozdrawiamy Kasia i Wojtek.
Autor: Grażyna kostrzewa1@vp.pl
Data: 2011-02-01 22:02:46
Zamawiając zespół Red Combo na wesele, to był strzał w dziesiątkę. Grali rewelacyjnie i profesjonalnie, na najwyższym poziomie. Bogaty repertuar trafiający w gusta młodych i starszych gości weselnych. Całą noc parkiet pełny, po każdym utworze oklaski, goście zachwyceni. Wiedzą czego się od Nich oczekuje. Byłam na wielu weselach, ale nie spotkałam się aby goście tak wychwalali oprawę muzyczną.
Bardzo dziękuję Zespołowi i gorąco z czystym sercem polecam.
Autor: Marian
Data: 2011-01-09 22:01:13
Trzymacie swietny poziom ;) Oby tak dalej - zycze sukcesow w 2011 ;)
Autor: Nacho & Aneta anetaswat@gmail.com
Data: 2010-12-25 20:12:27
Dziekujemy za wspaniala oprawe muzyczna i niezapomniane chwile na naszym weselu polsko-hiszpanskim w Radomiu! Wszyscy goscie bawili sie swietnie! Goraco polecamy!!!

Los 5 miembros de la banda RED COMBO fueron clave para asegurar la diversion y buen ambiente en nuestra boda. Una combinacion perfecta de musicos expertos y showmen, hasta se disfrazaron de mexicanos para cantar canciones espanyolas! Muchas gracias, sois los mejores, VIVA POLONIA!
Data: 2010-12-08 06:12:52
Na wybór tego zespołu miał wpływ Ich występ na weselu u naszych przyjaciół Sylwii i Piotrka dnia 24 kwietnia 2010. Ekipa tworzy specyficzny klimat dzięki swoim aranżacjom typowych kawałków weselnych i (co szczególnie nam się spodobało) utworów, które niekoniecznie usłyszycie na weselach :) Polecamy każdemu kto oczekuje najwyższej jakości i profesjonalizmu, a szczególnie fanom rock'owego brzmienia ! ANARCHIA ! Pozdrawiamy całą ekipę Red Combo z Tomkiem na czele! Emil - dzięki za "DM - Enjoy The Silence"!
Autor: Beata&Jarek Leoncin
Data: 2010-10-31 18:10:14
Dziękujemy za oprawę muzyczną na naszym weselu, które odbyło się 25 września 2010 roku. Muzyka oraz zespół dokładnie zagrał tak jak się przedstawia na swojej stronie i jak ustaliliśmy przed weselem.Goście byli zachwyceni. Polecamy! Z takim zespołem wesele napewno będzie udane i niezapomiane. Pozdrawiamy.
Autor: Jeremi i Ania z Radomia
Data: 2010-10-28 00:10:05
Dziękujemy za oprawe muzyczną naszego wesela 23.10.2010. Zrobiliście rockowe wesele i udało się, zagraliście rewelacyjnie i jak najbardziej profesjonalnie! A z żywą perkusją brzmicie jeszcze lepiej! Polecimy was każdemu, pozdrawiamy serdecznie
Autor: Paulina i Maciek (Kraków) popielapaulina@gmail.com
Data: 2010-10-18 22:10:39
Witamy! Pomogliśmy dotrzymać słowa Asi i Romkowi (wpis z 05.10.2009) i wybraliśmy RED COMBO!
Po tamtym weselu wydawało się, że lepiej zagrać nie można, a jednak... przyjechali w powiększonym składzie i dali jeszcze więcej tlenku węgla :)))))))!
Dołączamy się do wszystkich komplementów z innych wpisów i już wiemy, że nie było to ostatnie spotkanie z RED COMBO!!!
Autor: Magdalena i Pawel 11.09.2010 magdalenak25@interia.pl
Data: 2010-10-12 16:43:54
Dziekujemy za stworzenie wspanialej oprawy myzycznej na naszym przyjeciu weselnym w dniu 11 wrzesnia br.Wszyscy swietnie sie bawilismy.Goscie zachwalali muzyke i atmosfere jaka panowala az do bialego rana:)
Red Combo to byl strzal w dziesiatke!!!
Pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnym weselu juz w czerwcu...
Autor: Piotrek&Edytka piotrek_wo@interia.pl
Data: 2010-10-06 19:10:23
Serdeczne podziękowania dla zespołu Red Combo od Piotrka i Edytki. Wspaniałe i niezapomniane wesele w Turku udało się między innymi dzięki świetnej oprawie muzycznej jaką zapewnił wasz zespół. Raz jeszcze serdeczne podziękowania za niezapomniane chwile i przesyłamy pozdrowienia z Przysuchy i Turku!
Autor: Ania i Łukasz (Białobrzegi)
Data: 2010-09-23 10:11:03
Wasz zespół jest wspaniały.każdy z gości na naszym weselu był Wami zachwycony.daliście czadu :) Jesteśmy z Was bardzo zadowoleni i nie wyobrażamy sobie bez Was wesela.Wszystkim Was gorąco polecamy.buziaki
Autor: Monika&Łukasz Wyszków
Data: 2010-09-08 20:11:05
Zespół RED COMBO okazał się strzałem w dziesiątkę! Wszystkie nasze oczekiwania zostały zrealizowane w 100% Wraz z mężem gustujemy w niszowych gatunkach muzycznych, dlatego byliśmy pod ogromnym wrażeniem wykonania przez zespół kawałków rockowych, rock&rollowych, Blues Brothers. Myślałam, że nie możliwym jest zrobienie z zabawy weselnej czegoś w rodzaju koncertu, a jednak RED COMBO dokonało tego. Dla starszego grona osób zorganizowali 40minutową biesiadę przy dźwiękach m.in akordeonu, banjo. Uwierzcie mi Państwo dziadkowie, rodzice, ciotki i wujowie bawili się jak za starych dobrych lat! Naprawdę zespół ma duże możliwości, nasi goście byli zachwyceni, oszołomieni ,porażeni było wiele ahów i ohów! Trzy pary zapowiedziały, że na pewno biorą ich na własne wesele. W imieniu swoim i gości pragniemy serdecznie podziękować RED COMBO za profesjonalizm i cudowną zabawę:)
Autor: Karolina zespolbingo@wp.pl
Data: 2010-08-26 09:22:31
Rewelacyjny zespół pod względem muzycznym jak i sposób w jaki została poprowadzona impreza, na której byłam . Musze dodać, że sama śpiewam w zespole, ale RED COMBO to mistrzostwo. Pozdrawiam cały zespół.
« Poprzednia 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Następna »
Ochrona przed spamem