Opinie, forum, księga gości

Znaleziono 392 wpisów w Księdzie Gości.

Autor: Krzysztof i Karolina postek.krzysztof@gmail.com
Data: 2013-06-29 12:06:23
Zespół godny polecenia ! Grają świetnie, mają super sprzęt, współpraca z zespołem bezproblemowa. Ponadto członkowie orkiestry profesjonalni, sympatyczni a wokalistka bardzo miła kobieta. Zespół podczas przyjęcia gra dużo, nie robi częstych przerw i świetnie prowadzi zabawy.
Autor: Ania i Gajusz ggajusz@o2.pl
Data: 2013-06-18 20:06:06
Co mamy powiedzieć? Super profesjonalny zespół! Mieliśmy rok wcześniej okazję pobawić się przy ich muzyce i wybraliśmy Red Combo również na nasze wesele i się nie zawiedliśmy. Pełen sukces!!! Pod koniec zostały niedobitki które miały ochotę na ostrą Muzę i ją dostały, Pogo do białego rana (7:00) :)! Opinia późno wpisana ale w pełni szczera (Wesele 15.07.2011)
Autor: Kasia i Tomek
Data: 2013-05-13 19:05:11
Witam wszystkich niezdecydowanych, jeżeli tacy są tutaj na stronie to szczerze polecam zespół Red Combo. Grali na naszym weselu 27.04.2013, byliśmy bardzo zadowoleni z repertuaru, zorganizowanych zabaw. Świetny zespół nic dodać nic ująć. Goście bawili się równie dobrze jak my sami:).
POLECAMY
Ps. Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałą zabawę Kasia i Tomek.
Autor: Agata i Mateusz
Data: 2013-05-13 15:05:59
niesamowici i utalentowani! jesteśmy zachwyceni oprawą muzyczną, goście natomiast wniebowzięci! muzyka urozmaicona, żywa i dla każdego! pozdrawiamy serdecznie, MP z 11ego Maja :)
Autor: Red Combo
Data: 2013-04-27 12:04:51
Zapraszamy do połączenia z naszą stroną na facebooku. Link poniżej
Autor: Emilia i Krzysiek et4i3s@wp.pl
Data: 2013-03-24 21:03:01
Wybralismy zespol Red Combo jako oprawe muzyczna naszego Wesela ktore odbylo sie 31.12.2012....Zespol spisal sie rewelacyjnie...oczywiscie bez cienia watpliwosci mozemy go wszystkim polecic...bez problemu mozna wszystko omowic i dogadac z chlopakami, aby bylo to tak jak to mloda para sobie wymarzyla na ta wyjatkowa noc:)))...rowniez w czasie wesela jak i po nim Nasi Goscie wielokrotnie w samych superlatywach wypowiadali sie o Zespole. Pozdrawiamy Red Combo serdecznie i zyczymy kolejnych rownie udanych imprez:)
Autor: Małgosia i Michał (Radom 09.02.2013)
Data: 2013-03-05 18:03:44
Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego przyjęcia weselnego. Bez Waszego zespołu nie było by tak udane. Pozdrawiamy i polecamy wszystkim zainteresowanym i niezdecydowanym :-)
Autor: Red Combo
Data: 2013-02-08 13:02:19
Jest już dostępna pełna wersja reklamy telewizyjnej i radiowej, w której obecnie występujemy:
Autor: Jesus Estrada losamigos@interia.pl
Data: 2013-02-02 10:02:49
Hola Amigo,!!! te mando muchos saludos desde Varsovia y te deseo muchos exitos con tu grupo, muchos saludos! Tu amigo mexicano, Jesús, hasta la vista!
Autor: Bartek bartosz.adamowicz@heiwoe.com
Data: 2013-01-20 10:01:41
Cześć Tomku.
Włączam dziś rano tv, patrzę, a tam znajome twarze :)tylko te wąsy na początku mnie zmyliły. Reklama super. Tak dalej. Pozdrawiam Bartek i Magda.
Autor: Red Combo redcombo@redcombo.pl
Data: 2013-01-12 14:01:20
Ukazała się już pierwsza część reklamy telewizyjnej i radiowej, w kórej wystąpiliśmy i nagraliśmy muzykę. Lek Natur Sept Gardło, Występujemy w strojach meksykańskich i mamy wąsy:) Link poniżej:
Autor: zespół muzyczny Częstochowa
Data: 2012-11-29 13:11:01
Pozdrawiamy ekipę po fachu.
Zespół na odpowiednim poziomie artystycznym.
Autor: Michał i Karolina michal_sobon@interia.pl
Data: 2012-11-29 10:11:24
Na wstępie chcielibyśmy przeprosić cały zespół za spóźniony wpis. Jesteście wspaniali. Bawiliśmy się niesamowicie, tak samo jak wszyscy goście. Często jesteśmy proszeni o kontakt do Państwa. Świetnie się bawiliśmy dzięki Państwa oprawie muzycznej. Dostaliśmy kontakt do Państwa również z polecienia i my również teraz gorąco polecamy zespół Red Combo. Nawet przez ułamek wesela nie będzie zawiedzeni wyborem zespołu. To samo usłyszycie od swoich gości - zapewniam!!! Jeszcze raz dziękujemy bardzo za wspaniałą wspólną zabawę. Pozdrawiamy Michał i Karolina (8 września 2012 roku)
Autor: monika&stanisław
Data: 2012-11-03 18:11:56
REWELACJA!!! PANIE TOMKU - DZIęKUJEMY ZA UśWIETNIENIE NASZEJ UROCZYSTOśCI Z KWIETNIA BR. WPIS TROCHę OPóźNIONY ZA SPRAWą NASZEGO WYJAZDU ZA GRANICę. SUPER REPERTUAR. PROFESJONALNE WYKONANIE. śWIATOWE SZLAGIERY. WSZYSCY GOśCIE ZACHWYCENI. JESZCZE RAZ DZIęKUJEMY i POLECAMY. MONIKA&STANISłAW.
Autor: poznaniak strong6@o2.pl
Data: 2012-10-28 16:10:26
zycze duzo sukcesów dla Wasz wszystkich tworzących super ekipę
Autor: Marekk
Data: 2012-10-23 08:10:43
Przeglądając katalog zespołów weselnych, natrafiłem na Państwa zespół! Dlatego chciałbym napisać, że jesteście wspaniałą kapelą weselną, świetnie gracie! Wszystkiego dobrego, Pozdrawiam!
Autor: Paulina i Piotr gkobza1@wp.pl
Data: 2012-10-19 09:10:19
Byliście fantastyczni dziękujemy Wam bardzo i wszystkim serdecznie polecamy.
31.08.2012
Autor: Anna N.
Data: 2012-10-14 17:10:38
Ja, jak i moi goście (przyjęcie weselne z 28.07.2012r.) byliśmy bardzo mile zaskoczeni tym, co Państwo zaprezentowaliście:) Zespół z wielką klasą. Gratuluję i dziękuję
Autor: Krytyk Klubowy krytykklubowy@gmail.com
Data: 2012-09-26 15:03:25
Grali dla nas i nigdy nie będziemy żałować! Profesjonalizm i naprawdę wyjątkowe podejście do wodzirejki to największy atut :)
Autor: Agata & Piotr (Warszawa 15.09.2012) piotr.gerlach@gmail.com
Data: 2012-09-19 21:32:48
Red Combo - radomską perełkę wśród zespołów weselnych znaliśmy już wcześniej. Nie zawiedli nas, są świetni i potwierdzili to na naszym weselu! Jesteśmy pewni, że pomimo wszystkich starań jakie włożyliśmy w przygotowanie tego wieczoru, bez nich nasi goście nie przeżyliby tak niezapomnianej nocy. Red Combo potwierdzają, że wesele nie musi być obciachową potańcówą, ale może być genialnie poprowadzoną imprezą, na której wszyscy, bez względu na wiek będą się świetnie bawić.

Z całego serca polecamy!!!
Agata & Piotr
Autor: Tomasz
Data: 2012-09-14 09:40:39
Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, tak trzymać :)
Autor: Judyta i Piotr Niepołomice 7.7.2012 judzia77@poczta.onet.pl
Data: 2012-09-12 14:22:54
Red Combo był strzałem w dziesiątke nie znaliśy wcześńiej tego zespółu, ale z czystym sumieniem POLECAM W CIEMNO Świetny repertuar i pełen profesjonalizm !!! już od pierwszej piosenki wszyscy goście bawili się na parkiecie, i tak do białego rana, naprawde SUPER, słyszałam tylko komentarze i słysze je do dziś, lepszego zespół nie słyszałam i pewnie już nie uslyszę. Pozdrawiam
Dziękujemy Judyta I Piotr
Autor: Kinga & Ray kiinia24@interia.eu
Data: 2012-09-11 19:43:33
Zamawialismy zespol przez internet i telefonicznie. Nie mielismy zadnego problemu. Muzyka super jak i wykomanie. Wszyscy byli pod wrazeniem. Polecamy.
Wedding was half polish half irish. Very nice music and they have english to comunicate:)
Autor: videofilmowanie STUDIOLUX studiolux@tlen.pl
Data: 2012-09-11 08:55:32
znamy,polecamy i już
się nie wypowiadamy ;-)
Autor: Paulina i Piotrek paulinakobza
Data: 2012-09-08 14:09:30
Serdecznie dziękujemy za wspaniałą imprezę, bawiliśmy się świetnie. Profesjonalizmy w każdym calu :)
Autor: zespolymuzyczne
Data: 2012-08-23 20:13:20
Prawie jak meksykański zespół. Ta gitarka, pięknie. Polecam.
Autor: Teresa
Data: 2012-08-22 20:08:11
Serdecznie dziękujemy za umilenie uroczystości weselnej w dniu 18.08.2012. Goście bawili się wspaniale.
Autor: Gosia i Paweł (Radom)
Data: 2012-07-25 21:07:43
Serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną na naszym weselu. Zaskoczył nas bardzo bogaty repertuar, dostosowany dosłownie dla każdego. Opinie naszych Gości są jednoznaczne - rewelacja. Wszyscy byli zachwyceni i nie schodzili z parkietu do samego rana. Polecamy wszystkim Młodym Parom, którzy szukają profesjonalnego zespołu muzycznego, który będzie super bawił zarówno ludzi młodych jak i starszych. Nie jest to zespół z harmoszką i cymbałkami, który gra do kotleta z playback’u! Pełen profesjonalizm. Jeszcze raz dziękujemy za 26.05.2012r. i polecamy każdemu!
Autor: Kinga i Jędrek (Kruki - 16.06.2012) jedrzejsiejka@gmail.com
Data: 2012-06-30 12:06:39
Panie i Panowie, nasze emocje związane z weselem powoli opadają, ale nie te związane z zespołem. To, co zrobili na scenie było mistrzostwem świata! Zagrali takiego rock&rola, że wszystkim opadły szczęki... Genialni! Filmy i mp3, które zawarte są na stronie nawet w połowie nie oddają tej klasy! W skali od 1 do 10 - 15. Jeszcze raz wielkie dzięki, było HARDCOROWO:) Pozdrowienia dla całego Zespołu:)
Autor: Kasia i Janek (Kraków) otro@op.pl
Data: 2012-06-13 10:06:00
Bardzo serdecznie dziękujemy. Z zespołem zetknęliśmy się już wcześniej, i wybór nie był pomyłką. Fantastyczna atmosfera, bardzo profesjonalne podejście do oprawy i świetna organizacja. Zespół ma bardzo bogaty repertuar, który idealnie potrafi dopasować do imprezy. Fachowe rady i sugestie, sparwiły, że nasi goście zachwalali przyjęcie i wiele par uznało, że chcą Red Combo również u siebie na weselach. Gorąco polecam, gdyż oprócz pełnego profesjonalizmu, zespół jest również szalenie sympatyczny i kontaktowy, a to się bardzo liczy. Nasz wieczór był dzięki Nim dużo lepszy
« Poprzednia 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Następna »
Ochrona przed spamem